Kloakservice til privat

Kloakservice udføres af autoriseret kloakfirma​

Leder du efter et kloakfirma, som tilbyder kloakservice? Hos Alex Slamsugning ApS udfører vi kloakarbejde for private og erhverv. Vi holder til i Vig, hvorfra vi betjener kunder på hele Sjælland.

​Kloakfirma med 60 års erfaring og dygtige medarbejdere

Vi tilbyder en bred vifte af kloakservice såsom slamsugning, spuling og TV-inspektion med videre.

En del af vores opgaver består af kloakspuling i forbindelse med forstoppelser, rødder og løbende vedligeholdelse. Andre opgaver består af slamsugning, hvor vi tømmer alt fra fedtudskillere og septiktanke til olietanke og benzinudskillere. Derudover udfører vi TV-inspektion i forbindelse med alt fra hushandler til fejlfinding.​

Vi har 60 års erfaring som kloakfirma, og vi har en dygtig og veluddannet medarbejderstab, som bl.a. er certificeret til slamsugning. Derfor kan du forvente hurtige og effektive resultater, når vi kommer ud til dig, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser.

Send en besked

Er du interesseret i at høre mere om vores service, skal du bruge en slamsuger, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Address
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser og ydelser, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker eller dit aktuelle kloakproblem. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på kloakservice. Du kan naturligvis ringe efter en kloakmand døgnet rundt, hvis det er akut.

Du kan ringe til os på telefon 59 31 55 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.