Sugning af boreslam på hele Sjælland

Boreslam er et biprodukt, der opstår ved boring efter f.eks. vand, olie, gas eller ved geotermiske installationer. Hos Alex Slamsugning ApS er vi specialister i håndteringen og bortskaffelsen af boreslam, hvilket er en kritisk service for mange erhverv, især inden for bygge- og energisektoren. Herunder varetager vi også opgaver indenfor ispuling af fiber. Vi er en virksomhed som er beliggende i Odsherred, men vores serviceområder inkluderer hele Sjælland. Hvor vi sikrer, at vores kunders boreprojekter forbliver efter gældende regler for sikker afskaffelse og miljømæssigt ansvarlige.

Lad Alex Slamsugning hjælpe dig

Vores erfaring og ekspertise gør os til en pålidelig partner for erhvervslivet, når det kommer til håndtering af boreslam. Vi forstår vigtigheden af at minimere miljøpåvirkningen og sikre, at dine projekter opfylder alle regulative krav. Med Alex Slamsugning ApS kan du forvente en professionel, effektiv og miljøansvarlig service, der hjælper dig med at holde dine boreprojekter overholdende gældende krav og i overensstemmelse med loven. Det vil sige vi sørger for at bortskaffe jeres boreslam og deponere det. Så I er sikre på at have en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer med en korrekt og effektiv bortskaffelse.

Send en besked

Er du interesseret i at høre mere om vores service, skal du bruge en slamsuger, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Address
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.