Kloakservice til erhverv

Hos Alex Slamsugning ApS tilbyder vi professionel kloakservice for erhvervskunder. Vi er et autoriseret kloakfirma med en omfattende palette af tjenester, herunder slamsugning, spuling, transport af farligt gods og TV-inspektion.

Et erfarent kloakfirma med kvalificerede medarbejdere

Med over 60 års erfaring i branchen, er vores firma et pålideligt valg for virksomheder, der kræver ekspertise inden for kloakvedligeholdelse. Vores dygtige medarbejdere er certificerede inden for slamsugning, og sikrer hurtige og effektive løsninger til konkurrencedygtige priser.

Lad os hjælpe med kloakservice til din virksomhed

Beliggende i Vig, er vi udstyret til at servicere erhvervskunder på hele Sjælland, og vi er dedikerede til at yde den bedste service i hver opgave. Vores erfaring og faglige ekspertise sikrer, at dine kloaksystemer er i de bedste hænder.

Send en besked

Er du interesseret i at høre mere om vores service, skal du bruge en slamsuger, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Address
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser og ydelser, og vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker eller dit aktuelle kloakproblem. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på kloakservice. Du kan naturligvis ringe efter en kloakmand døgnet rundt, hvis det er akut.

Du kan ringe til os på telefon 59 31 55 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.