Spuling af rør 

Er toilettet eller vasken stoppet, skal røret formentlig spules. En køkkenvask stoppes til af fedtrester som sætter sig som propper i røret. Røret fra toilet til tank stoppes af kalkaflejringer som toiletpapir sætter sig fast i.

Alex Slamsugning har 60 års erfaring og tilbyder professionel spuling af rør til konkurrencedygtige priser i Vig, Nykøbing Sjælland og Odsherred.

Sådan foregår rørspuling

Til spuling af rør anvender vi en højtryksspuler, som er en vogn, der er indrettet alene med det formål at renspule kloakledninger m.m.

Spuleslangen føres ind i kloakledningen, og de bagudrettede stråler i dysen, der sidder for enden af spuleslangen, bevirker at spuleslangen selv kører ind i ledningen. Det er muligt at spule adskillige hundrede meter ind i en ledning, men normalt er maximal længde ca. 180 meter.

Slangen trækkes tilbage hydraulisk under max vandtryk, og herved spules sand, slam, fedt og kalkaflejringer med ud af ledningen til udgangspunktet. Højtryksspuling bruges til at fjerne akutte opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger i forbindelse med renoveringsarbejder eller i forbindelse med TV-inspektionsarbejde.​

Send en besked

Er du interesseret i at høre mere om vores service, skal du bruge en slamsuger, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Address
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.