Tømning af septiktank

Trænger din septiktank, køkkenkloak, samletank eller anden brønd til at blive tømt? Det kan vi nemt hos Alex Slamsugning ApS.

Vi har mere end 60 års erfaring med inspektioner, spulinger og sugninger med mere og kan tilbyde professionel tømning af septiktank og alle andre slags tanke. Vi har beliggenhed i Vig, og kører på hele Sjælland for at hjælpe dig med din slamsugning.

Hvad er en septiktank, og hvorfor skal den tømmes?

Septiktank, trixtank eller bundfældingstank. Kært barn har mange navne, men funktionen er den samme. En septiktank opsamler alt det slam, papir og andre affaldsstoffer, som kommer fra det spildevand, du udleder fra din bolig. Denne tank skal selvsagt tømmes med jævne mellemrum; vi anbefaler minimum en gang om året, og hos store erhvervsbygninger kan det være nødvendigt at tømme den oftere.

Bliver tanken ikke tømt, risikerer du, at den løber over ude som inde, og det kan forurene både vores miljø og grundvand. Det kan heldigvis nemt undgås ved regelmæssig tømning.

Når du bestiller en tømning af septiktank mv. hos os, kommer vi ud med vores slamsuger og suger indholdet fra septiktanken op i lastbilen. Her bliver slam og vand fordelt. Vi tager det uønskede slam med til renseanlægget og efterlader din tank renset.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømning af tank

Har du en septiktank eller anden tank, som skal tømmes, og vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig samt prisen herfor, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så tager vi en snak og udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefonnummer: 59 31 55 00 eller skrive til vores e-mail på: [email protected].

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Send en besked

Er du interesseret i at høre mere om vores service, skal du bruge en slamsuger, eller ønsker du en pris på din opgave, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Address
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.