Er toilettet eller vasken stoppet, skal røret formentlig spules. En køkkenvask stoppes til af fedtrester som sætter sig som propper i røret. Røret fra toilet til tank stoppes af kalkaflejringer som toiletpapir sætter sig fast i.

Alex Slamsugning har 60 års erfaring og tilbyder professionel spuling af rør for private og erhverv til konkurrencedygtige priser på hele Sjælland. Vi tilbyder også industrispuling som er spuling med mange bar, og der kan "skære" aflejringer ud som ellers ikke kan fjernes ved almindelig spuling.

Sådan foregår rørspuling

Til spuling af rør anvender vi en højtryksspuler, som er en vogn, der er indrettet alene med det formål at renspule kloakledninger m.m.

Spuleslangen føres ind i kloakledningen, og de bagudrettede stråler i dysen, der sidder for enden af spuleslangen, bevirker at spuleslangen selv kører ind i ledningen. Det er muligt at spule adskillige hundrede meter ind i en ledning, men normalt er maximal længde ca. 180 meter.

Slangen trækkes tilbage hydraulisk under max vandtryk, og herved spules sand, slam, fedt og kalkaflejringer med ud af ledningen til udgangspunktet. Højtryksspuling bruges til at fjerne akutte opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger i forbindelse med renoveringsarbejder eller i forbindelse med TV-inspektionsarbejde.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kloakrensning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan rense din kloak ved hjælp af kloakspuling, eller ønsker du en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 59 31 55 00 eller skriv til vores e-mail kontor@alexslamsugning.dk