Er toilettet eller vasken stoppet, skal kloakken muligvis renses med en kloakspuling. Det kan også være nødvendigt, hvis regnvandet løber over tagrenden eller lignende. Typisk er det dog køkkenvasken, der med årene bliver stoppet til af fedt og madrester.

Alex Slamsugning har 50 års erfaring og tilbyder professionel spuling af kloak for private og erhverv til konkurrencedygtige priser på hele Sjælland.

Sådan foregår kloakspuling

Til kloakspuling anvender vi en højtryksspuler, som er en vogn, der er indrettet alene med det formål at renspule kloakledninger m.m.

Spuleslangen føres ind i kloakledningen, og de bagudrettede stråler i dysen, der sidder for enden af spuleslangen, bevirker at spuleslangen selv kører ind i ledningen. Det er muligt at spule adskillige hundrede meter ind i en ledning, men normalt er maximal længde ca. 180 meter.

Slangen trækkes tilbage hydraulisk under max vandtryk, og herved spules sand, slam og grus med ud af ledningen til udgangspunktet. Højtryksspuling bruges til at fjerne akutte opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger i forbindelse med renoveringsarbejder eller i forbindelse med TV-inspektionsarbejde.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kloakrensning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan rense din kloak ved hjælp af kloakspuling, eller ønsker du en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 59 31 55 00 eller skriv til vores e-mail kontor@alexslamsugning.dk